Forbered deg til jobbintervjuet:
Slik strukturerer du en knakende god egenpresentasjon

Hvem er du?

De fleste jobbintervjuer starter med en oppfordring om å fortelle litt om deg selv. Siden spørsmålet er så åpent, er det lett å snakke seg bort, og det kan gå hardt ut over førsteinntrykket. Svarer du derimot godt på dette, har du et supert utgangspunkt for resten av intervjuet.


Nå gir jeg bort min oppskrift på hvordan strukturere en god egenpresentasjon og lage et godt svar til spørsmålet "Fortell litt om deg selv" – helt gratis! 

Ja, jeg vil ha 5-stegsguiden gratis

Imponér fra start!

Påstand: Det er ikke den best kvalifiserte kandidaten som får jobbtilbudet. Det er hun som gjennomfører det beste intervjuet.

Jeg har selv vært hun som har danka ut kandidater som var langt bedre kvalifisert – kun fordi jeg var bedre i intervjusituasjonen.

Tenk deg at du starter intervjuet med å «wowe» arbeidsgiver! Da har du et vanvittig godt utgangspunkt OG du plasserer deg et hestehode foran de andre kandidatene. 

Nå har du en gyllen mulighet til å skape det forspranget. Hemmeligheten ligger i å forberede en god egenpresentasjon som svar på «Fortell litt om deg selv».

 
Ja, takk! Gi meg gratisguiden til egenpresentasjon