Personvernerklæring

Gyldig fra 09.02.2022
Databehandlingsansvarlig: Hege Elisabeth Winnem
Winnem Utvikling
Skøyenåsveien 2C
0686 OSLO
E-post: [email protected]
Telefon: +47 930 31 633


Generelt


Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i WINNEM UTVIKLING, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.
Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.
Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.
Ved å gi dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Om du har innsigelser med hensyn til behandlingen av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.
Som kursdeltaker på mine nettbaserte kurs, er det nødvendig å lagre noe data om deg for at du skal ha mulighet til å gjennomføre kurset. Informasjonen vi lagrer behandles i henhold til personvernloven og slettes etter endt formål. Det vil si at når kurset er over slettes dataene om deg, med mindre du ønsker at jeg beholder det til neste gang du vil på kurs.
Din informasjon blir ikke solgt videre til noen utenfor organisasjonen. Men noen ganger vil du bli lagt til i e-postlister slik at du kan motta informasjon om andre kurs eller tilbud.

 


Underleverandører


Behandlingsansvarlig benytter seg også av ulike tjenester levert av tredjepart-aktører. Her følger en oversikt over disse:

 

Kajabi
Kajabi benyttes til både nettsiden winnemutvikling.no, kursportal og e-postmarkedsføring. For at du kan delta på kurs og motta oppdateringer fra meg lagres e-postadressen din i dette systemet.
Les mer om Kajabis personvernregler her.

 

Kommunikasjon via e-post
Som kunde vil du motta kunne motta e-post rundt ditt kundeforhold, eksempelvis ved kjøp av nettkurs, produkter eller ved å registrere deg på nyhetsbrev fra meg.

E-post blir også benyttet til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken nederst i e-postene.
Informasjon om bruk av informasjonskapsler.
Nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies),som er små filer som lagres i nettleseren din automatisk. De hjelper til med diverse oppgaver, som eksempelvis å huske URL-er, autoutfylle skjema og lignende. Om du ønsker å velge selv hvilke informasjonskapsler du vil skal lagres, kan du manuelt styre dette ved å gå inn i nettleseren og slette eventuelle informasjonskapsler der. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan du lese mer om det på: http://www.aboutcookies.org.

 

Følgende informasjonskapsler brukes på winnemutvikling.no
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde. Uten informasjonskapsler vil ikke nettsiden fungere optimalt.

 

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksatferd på nettsiden lagres for å kunne forbedre nettsiden og gjøre brukeropplevelsen bedre.


Facebook Pixel
Jeg benytter meg av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksatferd.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din, dersom du tillater dette gjennom innstillingene i nettleseren.

 

Dine rettigheter


Personvernloven beskytter deg.

  • Du har til enhver tid rett til å be om innsyn i hvilken informasjon en bedrift har lagret om deg.
  • Du har rett til å korrigere informasjon som er lagret om deg dersom du mener den gir et uærlig eller feilaktig bilde av deg som person.
  • Du har rett til å be bedriften slette informasjon om deg, dersom formålet ved lagringen er utgått eller du mener de har fått informasjonen uten ditt samtykke.

Alle virksomheter er pliktige å etterkomme brukerens rettigheter, med mindre det vil påvirke rikets sikkerhet eller en pågående rettssak. Informasjonen skal gis til deg i et tilgjengelig format og innen 14 virkedager (med noen unntak) etter forespørsler. Ved forespørsel om sletting har virksomheten plikt til å gi beskjed til eventuelle tredjeparter som også har lagret informasjonen.

 

Ta kontakt

Send meg en e-post ved spørsmål vedrørende personvernerklæringen, eller om du ønsker å be om innsyn, sletting eller retting.